Перевезення великовагових вантажів

З усіх вантажоперевезень найскладнішим і затратним є транспортування великовагових вантажів. Це пояснюється тим, що всі її етапи вимагають ретельної підготовки і продуманого плану дій.

Необхідно отримати дозвільні документи, іноді потрібно відключити, підняти або навіть демонтувати лінії електропередач. Навіть зміни ландшафту трапляються. Тут важливо максимально опрацювати план проекту, так як на обсяг збитків і кінцевий результат впливає кожен метр дороги.

Наша компанія має великий досвід перевезення великовагових вантажів, вагою 40-400 тонн. Ми працюємо як на території України, так і за її межами – в країнах СНД і Західної Європи. У нашому автопарку представлені надійні автомобільні трейлери зі спеціальною конструкцією, яка не тільки забезпечує безпечне транспортування вантажів, але навіть знижує збиток дорожнього полотна. Для клієнта це дуже вигідно.

Також у нас є автопоїзди з різними габаритами платформ, граничним кутом в’їзду і невеликою завантажувальною висотою.

Важливо пам’ятати, що якщо ви здійснюєте великовагові перевезення по європейським країнам, вага вантажу має принципове значення. У багатьох країнах проводиться спеціальне обстеження по шляху проходження, якщо вага автопоїзда перевищує 60 тонн. Звичайно, це не може не відбитися на вартості перевезення, а також ускладнює процес оформлення документів.

З цих причин, завдання транспортування великовагових негабаритних вантажів краще покласти на плечі професіоналів. Ми маємо великий досвід, а також щільно співпрацюємо з підприємствами, які проводять обстеження, видають дозвільні документи та т.д. Для наших клієнтів ми можемо організувати автомобілі прикриття, дорожньої поліції і охорону по всьому маршруту. Все, для того, щоб Ваша доставка пройшла успішно!

Close Menu