Послуги з перевезення сільськогосподарської техніки

В Україні активно розвивається аграрна сфера, а тому не дивно, що перевезення сільськогосподарської техніки стає все більш необхідною послугою. Вже невигідно мати на кожній окремій ділянці спеціальну техніку, адже в такому випадку витрати на її окупність істотно зростають.

Щоб не зіткнутися зі складнощами перевезення, це питання краще довірити професіоналам. Ми пропонуємо послуги з транспортування сільськогосподарської техніки по всій Україні, і за її межами. Для того, щоб у нас була можливість пропонувати клієнтам найбільш вигідні послуги, ми не один рік співпрацювали з виробниками. І тільки розібравшись у всіх нюансах техніки, ми почали працювати в цій сфері.

У нашому автопарку представлені низькорамні напівпричепи і трейлери з різною висотою платформ і можливістю подовження.

Сільськогосподарська техніка не відрізняється такими солідними габаритами і великою вагою, як, наприклад, будівельна. Тому, щоб транспортувати її в інше місто або країну, досить трейлера, чия вантажопідйомність не перевищує 40 тонн.

В якості альтернативи можемо запропонувати Низькорамний напівпричіп ( “скоба”).

Транспортуючи такі вантажі, крім ваги і габаритів важливо враховувати й інші критерії. Зокрема, можливість розміщення навісних агрегатів, що важливо для багатьох одиниць сільськогосподарської техніки. Це безпосередньо позначається на підсумковій вартості послуги для клієнта.

Звернувшись до наших фахівців, Ви можете бути впевнені, що ми запропонуємо максимально швидкий і вигідний спосіб доставити Вашу техніку в пункт призначення.

Close Menu