Перевезення довгомірних вантажів

Серед всіх професійних послуг нашої компанії в сфері перевезень, особливим попитом користується доставка довгомірних вантажів. Під це визначення потрапляють рейки, труби, будівельний ліс, спецтехніка, турбіни та інші вантажі, чия довжина перевищує 20 м. Або вони можуть виступати за межі автопоїзда, на якому перевозяться, більш, ніж на 2 метри. Розібрати такі вантажі на секції меншого розміру не представляється можливим.

Незважаючи на затребуваність цієї послуги, є і складності. Для транспортування необхідно забезпечити спеціальний надійний транспортний засіб. Кваліфікація водія також відіграє велику роль, адже саме він буде приймати основні рішення в процесі перевезення.

Наша компанія має великий досвід професійного транспортування, а також пропонує автопарк з солідним парком вантажних автомобілів і відповідних платформ. Ми заздалегідь ретельно опрацьовуємо проект, використовуючи напрацьовані за роки роботи механізми вирішення завдань. Він допомагає нам врахувати всі особливості та нюанси, передбачити можливі складнощі.

Таким чином, наші клієнти отримують:

  • Максимально вигідну вартість – під час оформлення замовлення, наш фахівець врахує всі особливості вашого вантажу, що дозволить нам підібрати необхідний вид транспорту;
  • Мінімальні терміни – Ми намагаємося прокласти найкоротший маршрут, але це не завжди виправдано. Куди важливіше забезпечити прохідність для вантажних автомобілів;
  • Міжнародне співробітництво – транспортування довгомірних вантажів за кордон вимагає оформлення великої кількості документів і знання багатьох нюансів.

Наша компанія «ХСТТ» має великий досвід в сфері перевезень, що дозволяє забезпечувати якість, вигідність і ефективність послуг. Офіси наших партнерів в різних країнах і наявність дозвільних документів роблять процес доставки ще простіше. Всі деталі і нюанси будуть продумані, а значить ми гарантуємо цілісність товарів і їх своєчасне прибуття.

Close Menu